بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

هتک حرمت مجدد به قرآن کریم در سوئد

هتک حرمت مجدد به قرآن کریم در سوئد عامل هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد امروز نیز برای چندمین بار تحت حمایت پلیس این کشور اقدام شنیع خود را تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 30
کد خبر: ۲۰۶۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سلوان مومیکا» پناهجوی عراقی بار دیگر در اقدامی موهن یک نسخه از قرآن کریم را در سوئد به آتش کشید. بر اساس اعلام این رسانه، حادثه در شهر «مالمو» و تحت حمایت پلیس سوئد به انجام رسید.

پلیس سوئد در اقدامی تأسف بار ۲ نفر از معترضان به هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم را بازداشت کرد! ۱۲ شهریور ماه هم پناهجوی تندرو عراقی در شهر مالمو واقع در سوئد به قرآن کریم بی حرمتی کرد.

پلیس سوئد نیز ۲ نفر را که تلاش می‌کردند از بی حرمتی به قرآن کریم جلوگیری کنند را بازداشت کرد! اقدام موهن مومیکا بار دیگر با حمایت پلیس سوئد انجام شد.

«سلوان مومیکا» پناهجوی عراقی که در ۲۸ ژوئن تحت محافظت پلیس سوئد، مقابل مسجد استکهلم نسخه‌ای از قرآن کریم را سوزانده بود، پیشتر هم مقابل سفارت عراق در استکهلم، قرآن کریم و پرچم عراق را زیر پا گذاشته و شعار‌هایی علیه دین اسلام سر داده بود.

بیست و یکم جولای نیز اعضای یک گروه ضداسلامی و افراطی در دانمارک با نام وطن پرستان دانمارکی نسخه‌ای از قرآن کریم را در مقابل سفارت عراق در کپنهاگ سوزاندند.

اعضای گروه با برافراشتن بنر‌های ضداسلامی و سر دادن شعار‌های توهین‌آمیز علیه اسلام، پرچم عراق و قرآن را روی زمین انداخته و روی آن پا گذاشتند. / روسیا الیوم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده